четвъртък, 27 юли 2017 г.

На вълната на щастие с "Програма за щастие", София

Обратна връзка от курс ПЩ, 21 юли – 23 юли 2017 г.
Учители: Теодора Иванова
Изкуството да живееш“ организира своя курс „Програма за щастие“ в град София, Център за щастие Студентски град от 21 до 23 юли, 2017 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ ни учи как да се справяме със стреса и как да развием напълно своя потенциал.

Уникална част от Програма за щастие е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Участниците в курса Изкуството да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас вашите емоции на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

"За първи път разбрах за курса "Програма за щастие" при търсене на лечение за хранителни разстройства, от каквото страдам аз. Преживяването беше изключително полезно за мен в такъв момент, в който търсех начин да намеря покой в душата си и да възприема света такъв какъвто е. Изключително благодарна съм на прекрасната инструкторка, която ме покани да се включа. ", М. Богданова, 20 г.

"Нещо като споделяне на божественото, на любовта. И времето спира.", Г. Йочева, 58 г.

"Много дълбоки преживявания имах. Физически дискомфорт изпитвах втория ден, но в третия се възстанових. Изключително съм впечатлена от Теди и изразявам ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ.", К. Петрова, 45 г.

"Много силно преживяване. Отначало изпитвах сериозен дискомфорт, тъй като за пръв път участвам в нещо подобно, но накрая се превърна в удоволствие, зареждащо с много енергия и емоции. ", И. Димитрова, 25 г. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар