четвъртък, 8 август 2013 г.

Научете повече за йога с Изкуството да живееш

Какво е йога?

Ако си си мислел, че йога е само огъване и усукване на тялото в странни форми, време ти е да го преосмислиш. Йога е много повече от това. Казано с няколко думи йога е грижата за твоето тяло, ум и дишане. Това означава, че тази вековна практика включва йога пози (асани), дихателни техники (пранаяма) и медитация. Чрез тях, тялото, умът и дишането са в хармония помежду си и точно тогава се случва йога. 

Шри Шри Йога - Твоят вход към доброто здраве

Забелязали ли сте, че по време на 24 часовото денонощие, ние имаме време за всичко и за всички, но не и няколко минути, през които да обърнем внимание на нашия ум и тяло? Записвайки се на курс по Шри Шри Йога, ти ще имаш много моменти, които да прекараш предимно със себе си и да дадеш дълбока почивка на ума и тялото си. Този 10 часов семинар, има за цел да постигне хармония между ума, тялото и дишането и  да се коригира всеки дисбаланс в системата, който може да причини проблеми, като например болки в гърба и т.н. По време на курс Шри Шри Йога се случва цялостно йога изживяване. 

Йога за всеки

Йога никога не ни е била чужда. Тя е начин на живот. Ние я правим от бебета! Дали ще е котешкото разтягане  за укрепване на гръбнака или Мелене на брашно за стимулиране на храносмилането, винаги ще видиш деца да правят йога под някаква форма през деня. Време е да се завърнеш към практиката и Шри Шри може да бъде твоя водач. Тук се намира по нещо за всеки- било то начинаещ в йога или напреднал практикуващ, за деца или хора на средна възраст, жени или по-възрастни - всички те могат да се възползват от йога курсове.

Ползи от йога

Те са неизброими. Каквото и да търсиш- отслабване, справяне с диабет, по- добро управление на времето, да се освободиш от гнева, да общуваш по- ефективно, или творчество за работа, йога има решение. Практикуването на йога има огромни ползи, не само за тялото, но и за ума, за да можеш да се наслаждаваш на отлично здравословно състояние!

Йога сутри на Патанджали - класически подарък на йога

Изключителния коментар на Шри Шри Рави Шанкар върху древния класически текс Йога Сутрите на Патанджали ще ти изясни знанието за йога, произхода и предназначението и. Потапяй се дълбоко в това знание, написано от Патанджали и научи повече за практиката йога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар