вторник, 6 август 2013 г.

Изкуството да живееш в Германия - среща с Шри Шри Рави Шанкар






Често се случва да се върнем от почивка още по-изтощени и нуждаещи се от още почивни дни. Изкуството да живееш – част 3 е почивка в истинския смисъл на думата, от която човек се завръща отпочинал физически и психически, изпълнен с енергия и подмладен. Или както Шри Шри Рави Шанкар сам обяснява: Чрез този курс се променя нервната система, мисленето се прояснява, сърцето се отваря и силата бликва. Дори процесът на стареене се забавя. Практиките, медитациите и дълбоките процеси, преподавани в тези два курса, ни дават дълбоко осъзнаване за движението на енергията в тялото и природата на емоциите.

Курс Изкуството да живееш – част 3 е 7-дневен курс, който се провежда в международните центрове на фондация Изкуството да живееш или така наречените ашрами, в Германия, Полша, Индия, Канада, САЩ и др. (в превод от санскрит ашрам означава място за почивка). Подобно на Изкуството да живееш – част 2 програмата на курса Част 3 отвежда участниците дълбоко в самите тях.  Знанията и преживяванията ни научават как лесно и безусилно да се справяме с емоции като гняв, страх, депресия в ежедневния живот.

На курс Изкуството да живееш - част 3 присъства основателят на фондация Изкуството да живееш - Шри Шри Рави Шанкар, който води медитации на живо. Освен това вечерните занятия включват лекция и въпроси и отговори с Шри Шри Рави Шанкар.

 Курс Изкуството да живееш Част 3 се проведе от 02 август до 08 август 2013 г. в международния център на Изкуството да живееш в Германия.
Вижте и нашите участници в този курс!

Няма коментари:

Публикуване на коментар