петък, 11 септември 2015 г.

Споделени емоции от курса "Програма за щастие" в град Кюстендил


За пореден път фондация "Изкуството да живееш" проведе своя курс "Програма за щастие" този път в град Кюстендил между 7 и 10 май 2015 година. Участниците, които присъстваха на курса "Програма за щастие" споделиха своите впечатления и размисли относно програмата, нейните цели и задачи. Тяхното мнение е изключително важно за "Изкуството да живееш", защото по този начин най-добре се виждат резултатите - по усмихнатите лица, обнадеждените и позитивно настроени сърца на участниците от курса  "Програма за щастие".

о време на курса постепенно всичките ми страхове изчезнаха, отърсих се от негативните мисли. Почувствах се здрава и радостна след техниките за дишане. Запознах се с нови хора – бъдещи приятели. Имам вече основа да поддържам нормален ритъм на живот, като утвърждавам и развивам наученото дотук в курса Програма за щастие.", Ева Димитрова, 57г.

"Научих нови интересни и полезни неща. Срещнах невероятни позитивни хора. Преживях усещания, за които не съм подозирала, че съществуват.
Вярвам, че големите ползи от курса на фондация Изкуството да живееш ще са в бъдеще.", Албена Цонева, 48г.

"Курсът "Изкуството да живееш - Програма за щастие" беше чудесен. Изпитах нови и много вълнуващи усещания вътре в моето тяло. Сякаш някаква енергия мина през мен. Беше ми много приятно и да се срещна с други позитивно настроени хора и да се забавляваме.", Венцислав, 46г.

"Курсът "Програма за щастие" беше много интересен и вдъхновяващ. Научих нови неща, с които се надявам да подобря взаимоотношенията си.", Евелина Славейкова, 41г.

"Невероятно преживяване, свързано с научаването на нови практики (дихателни), среща с нови хора, от които също научих доста неща. Трябва повече хора да посещават такива курсове като "Изкуството да живееш - Програма за щастие", за да променят мисленето си и живота си в положителна посока." , Камелия Георгиева, 43г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар