четвъртък, 10 декември 2015 г.

"Изкуството да живееш - Програма за щастие" - нови преживявания


Фондация„Изкуството да живееш“  проведе за пореден път своя курс „Програма за щастие“  в град София, център за щастие Студентски град между 24 до 28 септември,  2015 година. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е програма, която подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.
Участниците в курса преживяха много емоции и научиха много различни неща за себе си и своя живот. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

"Курсът "Изкуството да живееш - Програма за щастие" е невероятен, дава ти всичко онова, което търсиш: вътрешен баланс, хармония, навлизане по-дълбоко в себе си. Практиките са уникални, разбираш, че всички същества около теб са уникални, само да ти дадат малък тласък, а те дават голям. Благодаря за всичко, прекрасни сте! ;-)"< Елизабет Йорданова, 25г.

"С помощта на курса „Програма за щастие“ преоткрих себе си. Научих се да приемам различните хора,  да бъда щастлива и да виждам светлината и в най-голямата тъмнина. Благодаря!", Цвета Костова

"Зареждащ, даващ знания, забавен. Понякога съдържащ практики, на които се съпротивлявям, но може би някога ще приема. Мисля, че дори ме излекува. Сбъдна ми една мечта, която Лидка, Валя и другите момичета знаят. Срещна ме с прекрасни хора. Благодаря Ви от сърце!", Мария Николова, 45г.


"За мен курсът  „Изкуството да живееш - Програма за щастие“ беше едно наистина прекрасно изживяване, както за духа, така и за тялото. Наистина се постига този така търсен баланс между двете – човек трябва да се грижи едновременно, както за душата си, така и за тялото. Чувствам се прекрасно, както най-хубавото нещо ми се е случило, така се чувствам и сега – спокойна, изпълнена с енергия и щастлива!", Надя Евгениева, 25г.


Няма коментари:

Публикуване на коментар