четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Заредени с емоции с "Програма за щастие" в София



„Изкуството да живееш“ отново организира своя курс „Програма за щастие“ в София  от 23 до 25 януари, 2017 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш" ни учи как да се справяме със стреса и как да развием напълно своя потенциал.

Уникална част от Програма за щастие е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Участниците в курса Изкусвото да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас вашите емоции на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

"Записах се в курса Изкуството да живееш като част от процес, в който исках да намеря начин “да утихнат страстите” в мен. Смятам, че в голяма степен намерих това, което търся. Практиките са чудесен начин да се научиш да живееш в настоящия момент. Смятам за мното ценни уроци, как бързо да свалям напрежението, че отговорността е сила и че пътя към щастие е да живееш в настоящия момент.", Ивайло Попов, 39 г.

"Вдъхновяващо и дъряващо шанс за преоткриване на дълбоката светлина и мир в душите ни. Практиките са възможност за устъвършенстване, както на тялото, така и душата ни. За успокояване на вътрешния непрекъснат диалог на ума и за зареждане от Божествения ни център. Благодаря Ви!", Мелина Нейкова, 33 г.

"От курса "Програма за щастие" научих много нови неща. Благодаря, надявам се, че ще продължа напред.", Георги Козалиев, 44 г.

"Не го мисля, това ми идва отвътре. До скоро!", Анна Иванова, 39 г

"Благодаря за възможността да изживея ново състояние. Благодаря за приятелската атмосфера и не само.", анонимен

Няма коментари:

Публикуване на коментар