четвъртък, 23 февруари 2017 г.

Заредени с енергия от Шри Шри йога в Бургас

Споделени преживявания на участници в курса по Шри Шри Йога, който бе проведен от 29.11 до 2.12.2016г в Бургас
Изкуството да живееш отново организира курс Шри Шри Йога - лека и ефективна програма, създадена с вдъхновението на Шри Шри Рави Шанкар, интегрираща различните пътеки на йога и по-специално Хата йога, водеща до съюз на тялото, ума и дишането. Курсът се проведе от 29 ноември до 2 декември, 2016 година.

Програмата е подходяща за начинаещи и напреднали от всички възрасти. Начинаещите се потапят в едно ново усещане, а напредналите затвърдяват познанията си и обогатяват красотата от преживяването. 

Само за 10 часа участниците в курса научават как да се справят със стреса и с ума си и как да презареждат тялото си с енергия. Шри Шри Йога включва йога позиции, дихателни техники, дълбока релаксация и медитация и лесноразбираемо знание.

Ето какво споделиха в края на курса Шри Шри Йога нашите участници:

"Много добри впечатления от курса по йога на Изкуството да живееш. Спокойствие на умът, тялото и духа. Всичко е ОК!
Благодаря!", Анета

"Изключително полезен курс за мен, както всички курсовена фондацията, които съм посетила. Систематизирано знание, подходящо за домашна употреба, с огромни ползи при системно изпълнение. Благодаря на прекрасните водещи за това знание, което ни поднесоха по изключително вълнуващ начин!", Маринета

"Много ми хареса и съм доволен от курса. Занапред мисля да го практикувам за да се усъвършенствам.", Михаил

"Благодаря за хубавото преживяване, за новите знания. Обичам вече твялото си.", Живка

"Много полезен курс, който Ваня и Милена ни представиха с професионализъм, желание и доза хумор. Пожелавам на всички весели празници.", Михаил

Няма коментари:

Публикуване на коментар