четвъртък, 15 януари 2015 г.

Изкуството да живееш - Програма за щастие


Още в началото на новата 2015 "Изкуството да живееш" проведе своя курс "Изкуството на дишането", част 1 в Пловдив  от 15 до 18 януари. Ефективността и ползите от тази програма са насочени преди всичко към начините за справяне със стреса, както и към развитието на пълния човешки потенциал. Курсът "Изкуството на дишането" се състои от 6 занятия по 3 часа, които са безценно време за грижа към тялото ни, което е подложено на непрекъснати болести, и на ума ни, който ежеминутно е подложен на стресови ситуации. 


След като участниците завършиха курса "Изкуството на дишането", те оставиха своите послания и съвети, които успяха да научат и да съпреживеят.  Предлагаме ти сам да прочетеш какво всъщност представлява "Изкуството на дишането": 


Дойдох така: :(  Тръгвам си така :)  Благодаря! 

Мина

Целувка.

Даниела

Още една стъпка напред. Преживяването е трудно за описване.Чувствам се благословена от присъствието на всички участници в курса! Водителството от д-р Зънзов ме провокира за дълбок размисъл!
С обич и уважение, 

Ирина

Елеан, това е чудесен курс! Накара ме да изляза от дупката, в която бях попаднала. Покрай грижите за семейството, нямах време за себе си (за релаксация), но в мен се появи желание за комуникация и за правене на добри дела! И реших да се запозная с нови хора и да бъда позитивна! Поздрави!

Венета Терзийска

Благодаря за страхотното преживяване. Надмина очакванията ми. Ще се постарая повече хора да се докоснат до това усещане.

Васил

  Както сам се убеждаваш, курсът "Изкуството на дишането" носи съвсем конкретна практическа мъдрост за един пълноценен живот, изпълнен със забавни интерактивни процес. В "Изкуството на дишането" има още йога упражнения за тялото, техники за отпускане и мощни дихателни техники като Сударшан Крия. Самите участници, завършили курса "Изкуството на дишането", съвсем откровено  признават как са успели да усвояват ефективни техники, които за в бъдеще ще им помагат и ще ги практикуват в  ежедневни домашни условия.

Участвах в този курс по препоръка на д-р Саураб и моя приятелка , която го е изкарала преди година. Впечетленията ми се, че трябва всеки човек да го изкара поне веднъж. Чуствам се одухотворена и обичана. Благодаря!

Деница

Много позитивна енергия! Страхотно изживяване! Благодаря!

Ивелина

Няма коментари:

Публикуване на коментар