четвъртък, 12 март 2015 г.

Преживявания от "Изкуството на дишането", част 1
Тук сме ти подготвили едни от най-положителните и прекрасни мисли, които са породени след провеждането на курса  "Изкуството на дишането", част 1 от фондация "Изкуството да живееш" на 12-17 март в Студентски град. В следващите редове може да се потопиш в обновеното съзнание на участниците - както тялото и умът ни се променят за 24 часа, така и потокът на мисленето непрекъснато може да промени посоката си.
 Ето как може едни тъжни и недоволни лица да грейнат и да знаят защо са щастливи. Поеми си въздух и се докосни до споделените преживявания от курса "Изкуството на дишането".


Невероятно зареждащо и мотивиращо усещане от курса  "Изкуството на дишането"! Щастлив съм!

 Еленко, 31 години, София

Първоначално приех курса   "Изкуството на дишанетокато океан, в който смятах да потъна. Наистина беше океан, в който потънах с удоволствие. Видях чуден свят. Моя свят и част от света на хората до мен. Днес на края на курса аз изплувах и съм готова за нов живот. Още по-дълбок.

 Дениза Стойчева, 26 години, СофияНа курса  "Изкуството на дишанетоизпитах щастие и любов! Благодаря на всички!!! И аз бих станала доброволец <3

 Ина Йончева Стаменове, 53 години, Козлодуй


Невероятен е курсът  "Изкуството на дишането"! Не съм очаквал това, което ми се случи. Невероятно е!

 Недко Жеков, 42 години, София

Запознах се с много позитивни хора и се смях от сърце.

 Магдалена, София

Щастлива съм, че успях да преодолея себе си J

 Таня, София

Моето преживяване от курса  "Изкуството на дишането" беше много дълбоко. Много съм щастлива и благодарна за всичко!

 Гергана Симова, 25 години, София

Невероятно изпълващо,дълбоко, пречистващо. Преживяването от курса   "Изкуството на дишането" достигна до дълбините ми и ме промени!

 Елица Томова, 38 годнини, София

За мен курсът курса   "Изкуството на дишанетобеше преодоляване на лични граници и ограничения. Разбрах, че съм част от едно цяло и вместо да дистанцирам трябва да участвам и да се наслаждавам на всяка ситуация.

 Десислава, 27 години, София

Дойдох тук на курса   "Изкуството на дишането", за да науча дихателни техники, а получих толкова повече. Не съм осъзнавала какво липсва в живота ми. Или още по-точно казано е – осъзнах, че нищо не ми липсва, че всичко е прекрасно и аз съм точно там, където трябва да бъда. Искам да споделя радостта си, любовта си, времето си (което преди нямах).
Обичам ви!!!

 Жени Банчева, 36 години, СофияНa курса   "Изкуството на дишането" срещнах чудесни хора, до съдбите, на които успях да се докосна. Прекарах страхотно и придобих безценно знание. Благодаря на всички.

Ростислав Манов, 42 години, София

Няма коментари:

Публикуване на коментар