понеделник, 6 април 2015 г.

"Свобода зад решетките" - едни честни споделянияСподелени преживявания на участници в програмата „Свобода зад решетките” от 06 до 10 април 2015 от затвора в Стара Загора имат много важно послание. А именно - хората, които ние се опитваме сякаш да игнорираме от нашето общество, имат още по-голяма необходимост от йога упражнения и медитация. Човек може да се покае единствено, ако разбере себе си на едни по-дълбоки нива и има мотивацията да се развива.

Фондация "Изкуството да живееш" организира постоянно курса "Свобода зад решетките" като обществен ангажимент, като един хуманен жест към хората, лишени от свобода. Несъмнено курсът има своите положителни и ефикасни последици. Една от които може да се види чрез споделените откровения на участниците от курса "Свобода зад решетките": 

Много съм доволен от курса по йога "Свобода зад решетките" . Чувствам се по-релаксиран, освободен от негативната енергия.

Радолав Антонов


Чувството от курса по йога "Свобода зад решетките" ми се отразява доста положително и се радвам, че организирате този хубав курс. Наистина се чувствам добре след дишането и ви благодаря за усилията.

Иван  Димов

Курсът "Свобода зад решетките" ми харесва и ще продължавам да посещавам още и за напред. Благодаря за курса и отношението.

Господин

Аз съм за пръв път на курса "Свобода зад решетките" и съм доволен. Действа ми много отпускащо.

Васил Ѝорданов

Курсът по йога "Свобода зад решетките" ми харесва много. Помага ми за дишането и психиката. Чувствам се добре след всяко занятие.

Теодор Тодоров

След курса "Свобода зад решетките" се чувствам по-спокоен, уверен и зареден с положителни емоции.

Петьо  Петков

От курса по йога "Свобода зад решетките"  съм много доволен и затова редовно /за втори път/ го посещавам.

Милен Калайджиев

I feel so high!

Боян Събков

Много съм доволен. С положително мнение за курса "Свобода зад решетките.

Илия Тинев

Почувствах се готино. Йогата действа отпускащо, ободряващо, успокояващо. Зарежда с положителна енергия, насочва мисленето ми към синхрон, малко медитативно. От друга гледна точка запълва ежедневието ни.

Николай Начев

Курсът по йога "Свобода зад решетките" ми действа много релаксиращо и успокоително.

Тодор Стоев


Искам да изкажа хиляди благодарности, че имах възможността да посетя курса "Свобода зад решетките" за втори път и да почувствам отново прекрасното изживяване. Благодаря на учителите по йога за тази възможност.

С уважение:

 Димитър Димитров

Чувствам се много добре на курса "Свобода зад решетките" .

Мишо Пишев

Аз съм за втори път и съм доволен от курса "Свобода зад решетките". Чувствам се по-добре от преди провеждането на курса.

Михаил Николов

Чувствам се много добре след тази тренировка.

Митко Пехливанов

Чувствам се прекрасно – свободен, тонизиран след курса "Свобода зад решетките" !

Благой Кодтадинов


Чувсвам се ОК!


Кирил Стоянов

Няма коментари:

Публикуване на коментар