петък, 27 ноември 2015 г.

Споделени емоции от курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие", София

Изкуството да живееш - Програма за щастие 

Фондация„Изкуството да живееш“  проведе за пореден път своя курс „Програма за щастие“ в град София между 19 и 23 ноември 2015 година в Център за щастие, Бизнес парк. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е програма, която подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха много и различни емоции и научиха много нови неща за себе си и своя живот. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:


"Невероятно въздействащо преживяване от курса "Изкуството да живееш"!
Човек може да преоткрие себе си ако отвори съзнанието си.", Пламен Павлов, 34 г.


"Богат на изживявания е курсът "Изкуството да живееш - Програма за щастие"; като информация, практики, насоки, хора.
Благодаря!", Ина Ангелова, 30 г.


"Почувствах вътрешно успокоение, благодарност и щастие. Научих как ежедневно да поддържам баланса в себе си чрез дихателни практики. Инструкторите на курса "Програма за щастие" ни показаха как прилагат знанието в живота си и ни дадоха ценни съвети за справяне с предизвикателствата в живота.", Маргарита, 29 г.


"Препоръчвам курса "Изкуството да живееш" на всеки, който търси хармония и баланс в живота, всеки, който иска да бъде щастлив и да носи радост на близките си.
Благодаря за прекрасния курс и уникалните хора, които срещнах!", Анета, 30 г.


"Много положително и зареждащо преживяване. Курсът "Изкуството да живееш" мина неусетно. Запознах се с прекрасни хора и излязох на няколко пъти от „зоната си на комфорт“. Научих мъдри и важни за мен неща, които съм сигурна, че ще ми помогнат в живота и във взаимоотношенията ми с хората. По-късно ще кажа как ми въздействат техниките за дишане J.
Благодаря!", Деница, 30 г.

"Чувство за близост с другите хора в курса "Изкуството да живееш" . Радост. Хармония, въпреки преживявани трудни емоционални моменти.", Росица, 38 г.



Няма коментари:

Публикуване на коментар