вторник, 12 ноември 2013 г.

Споделено с Изкуството да живеешКурсът Изкуството да живееш - част 1 (Изкуството на дишането) е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Курсът Изкуството да живееш се провежда в над 140 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Вижте какво споделиха с Изкуството да живееш последните участници в курса Изкуството да живееш - част 1, който се проведе от 31-ви октомври до 4-ти ноември!

  


    

 


  

Курсът Изкуството да живееш - част 1 ти дава приятели!


Курсът “Изкуството да живееш” Част 1 е едно уникално изживяване. Надхвърли многократно очакванията ми.  
Илиян

Преживяване, което отваря сетивата!

Уникално преживавяне! Научих много ценни неща, които ще прилагам с много любов и грижа.


 За мен курсът Изкуството да живееш беше едно много приятно изживяване. Дихателните техники имат уникално влияние върху умът и тялото на човек. Радвам се, че тук срещнах толкова различни и интересни хора.  
Владо

 Курсът Изкуството да живееш надмина всичките ми очаквания. Запознах се с много хора и станахме добри приятели. 

Научихме много нови практики, които да ни помагат в бъдещето. Смятам и за в бъдеще да се включа в други курсове и инициативи.

 Богатството на курса Изкуството да живееш е, че може да надмине очакванията на всеки песимист!  

Анди