Аюрведичен готварски курс с Фондация Изкуството да живееш
Пазаруването, храненето и готвенето могат да станат балансирани и
да направят ума ни спокоен и енергичен, разтоварвайки го и позволявайки
му да се отпусне. Усмивката е важна както отвън, така и отвътре -
качеството на живот се подобрява, когато човек няма пречки да се свърже с
вътрешното си Аз.
Фондация Изкуството да живееш организира Аюрведичен готварски курс с
Уейн Федърстоун - аюрведичен готвач и учител, който води курсове и
лекции за аюрведичното готвене в цяла Европа. Различните стилове на
готвене са пряк резултат от семейното му наследство - роден в Лондон,
отрасъл в Холандия, с един родител от Гвиана (Южна Америка) и един от
Карибския остров Тринидад. Свързвайки се с корените си, той разкрива
много тайни на готвенето скрити в културното разнообразие на страните по
света.
Различният подход към храната създава приповдигнато душевно състояние. Принципите, които са описани в книгата на Уейн Федърстоун Happy, hyper or heavy? Which food makes you happy? (Щастлив, трескав или тежък? Коя храна те прави щастлив?), целят да помогнат при сформирането на балансирано физическо здраве и добро душевно състояние, както и да ви позволят да се насладите на истинското си Аз. Това е едно практическо ръководство за увеличаване на жизнената сила по забавен и вкусен начин!
Различният подход към храната създава приповдигнато душевно състояние. Принципите, които са описани в книгата на Уейн Федърстоун Happy, hyper or heavy? Which food makes you happy? (Щастлив, трескав или тежък? Коя храна те прави щастлив?), целят да помогнат при сформирането на балансирано физическо здраве и добро душевно състояние, както и да ви позволят да се насладите на истинското си Аз. Това е едно практическо ръководство за увеличаване на жизнената сила по забавен и вкусен начин!
Приготвянето на храна и нашето отношение към храненето са един подценяван фактор при чувството на щастие. Старите навици се рушат трудно, но новите са по лесни за създаване. Колкото повече обръщаме внимание към позитивната промяна, толкова повече тя ще се случи в живота ни.
Как да приготвяш храната правилно; как да се заредиш с повече енергия чрез натурални съставки; каква е телесната ти конституция; от кои храни ставаш щастлив и от кои - ленив; как да познаваш подправките и техните свойства и още много полезно знание!
По време на курса ще приготвим цветни, лесни и вкусни ястия и ще откриеш силата на свежата и завладяваща аюрведична кухня.
Дати за провеждане на Аюрведичния готварски курс на фондация Изкуството да живееш:
28-31 май в София - 0898 876 308
28 май 18:30 до 22:00 часа
29 май 18:30 до 22:00 часа
30 май 18:30 до 22:00 часа
31 май 18:30 до 22:00 часа
29 май 18:30 до 22:00 часа
30 май 18:30 до 22:00 часа
31 май 18:30 до 22:00 часа
1-4 юни в Стара Загора - 0888 454 609
1 юни 16:00 до 19:30 часа
2 юни 10:00 до 13:30 часа
3 юни 18:30 до 22:00 часа
4 юни 18:30 до 22:00 часа
2 юни 10:00 до 13:30 часа
3 юни 18:30 до 22:00 часа
4 юни 18:30 до 22:00 часа
7-9 юни в Шумен - 0899 808 149
7 юни 18:30 до 22:00 часа
8 юни 10:00 до 16:00 часа
9 юни 10:00 до 16:00 часа
8 юни 10:00 до 16:00 часа
9 юни 10:00 до 16:00 часа
За записване: reg@artofliving.bg
Такса за участие: 125 лв. за град София, 85 лв. за град Стара Загора
Още интересни предстоящи събития свързани с аюрведа вижтена нашия сайт:
Фондация Изкуството да живееш
http://www.artofliving.org/bg-bg
Фондация Изкуството да живееш
http://www.artofliving.org/bg-bg
Няма коментари:
Публикуване на коментар