четвъртък, 16 май 2013 г.

Фондация Изкуството да живееш на Кариера с кауза

Фондация Изкуството да живееш ще се включи във форум-изложение Кариера с кауза, заедно с други неправителствени организации на 18 май
в Софийски университет.


 Над 30 организации от неправителствения сектор ще вземат участие в първия по рода си
форум-изложение Кариера с кауза. На 18 май от 10:00 до 17:00 ч. в двора на Софийски
университет Св. Климент Охридски, фондация Изкуството да живееш и други представители на социално ангажирани организации от страната, ще запознаят посетителите с възможностите за стаж ( възможности за стаж и доброволчество във фондация Изкуството да живееш малко по-надолу), доброволчество и професионална реализация в сектора. Официално началото ще бъде дадено от кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова в 11:00 ч.


Форумът Кариера с кауза се организира от Сдружение Ре-Акт и за първи път у нас ще представи възможностите за кариерно реализиране в неправителствения сектор. В рамките на един ден фондация Изкуството да живееш и над 30 неправителствени организации с различни сфери на дейност ще представят на търсещите работа свободни позиции и изисквания за работа в бързо развиващия се граждански сектор. Сред тях ще има представители на организации, занимаващи се със социална политика, екология, подпомагане и развитие на гражданско общество, човешки права, култура и туризъм, човешки ресурси и благотворителност. 

Пълен списък и представяне на участниците в изложението са достъпни във Фейсбук страницата на събитието Кариера с кауза. 

Любезните спонсори и приятели на събитието Seminari365.com ще предоставят награди за посетителите на форума: 2 безплатни участия в Изкуството да презентираш, едно безплатно участие на Семинар Интернет Маркетинг с нулев бюджет и безплатно участие на Management Conference 2013 – Communication and Technology.





Стаж в най-голямата доброволческа организация в света


Фондация Изкуството да живееш обявява възмоножности за летен стаж с гъвкава продължителност - между 1 и 3 месеца - за студенти и ученици.

Позициите за летните стажове включват:
- координираниране на доброволчески инициативи
- организиране на младежки събития през лятото
- анимация на детски лагери на фондация Изкуството да живееш
- преподаване на йога
- работа в социални мрежи (Facebook, Twitter, Google+)
- оптимизация на сайтове за търсачки като Google (SEO)
- авторска и редакторска дейност в блогове и други интернет социални мрежи като Pinterest, Flickr и др.
- други дейности, специфични за НПО

Желаещите могат да изпратят CV и кратко мотивационно писмо до 150 думи на info@artofliving.bg

Фондация Изкуството да живееш е образователна и хуманитарна организация с идеална цел, която провежда програми в над 152 страни. Като неправителствена организация, фондация Изкуството да живееш работи със специален консултативен статут към Икономическия и социален съвет на ООН и сътрудничи със Световната здравна организация.

Фондация Изкуството да живееш провежда образователни програми за самоусъвършенстване, които предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, повишаване на съзнанието и постигане на хармонични отношения между хората. Образователните програми на фондация Изкуството да живееш обхващат всички възрасти и сектори в обществото, включително деца, студенти, служители във фирми и институции и други. До момента над 30 милиона души са преминали през тези програми, чиято цел е да възстановяват човешките ценности и да насърчават хора от всякакъв произход, религия и културни традиции да се съберат заедно, за да празнуват различията и да служат на обществото. Днес Изкуството да живееш е една от най-големите доброволчески организации в света с над 110 милиона човекочаса, вложени в служба към обществото.

За повече информация тел. 0899 17 20 15
http://www.artofliving.org/bg-bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар