сряда, 3 юли 2013 г.

Българските медии за Свами Джотирмая и Изкуството да живееш

 Вижте една хубава статия за невероятния Свами Джотирмая, придружена от снимки, направени при едно от посищенията на Свами Джотирмая в България!
 

 
През 2010 г. световноизвестният учител от Индия Свами Джотирмая посети България 3 пъти, като през неговите курсове преминаха над 1000 души. Поради огромния инерес тази година той ще гостува отново. В рамките на националното турне „Събуди се и се разтърси!" той ще обиколи 30 града, давайки възможност на всеки да се докосне  до неговата магия и мъдрост. 

Свами Джотирмая е първият заместник и един от най-близките последователи на Шри Шри Рави Шанкар - основател на Фондация "Изкуството да живееш". След Русия, Монголия, Дубай, Индонезия, Тайван, Абу Даби, Бахрейн, Оман и други, България е първата европейска страна, удостоена с честта да го посрещне.
   
„Събуди се и се разтърси" е 3-дневен курс, който включва йога, мъдрост, медитиция, музика и забавление. Само в 3 занятия по 2 часа участниците научават практични техники за зареждане с енергия и справяне със стреса, подобряват здравето и съня си, засилват имунната си система, чувстват се по-млади и жизнени. Участниците завършват обучението изпълнени с ентусиазъм, по-спокойни и с по-ясен ум.

На курса участниците ще имат възможността да се запознаят с древната дихателна техника Сударшан крия, чрез която на клетъчно ниво се лекуват изключително тежки заболявания като проблеми на имунната система, множествена склероза и т.н.
Курсовете на фондацията са достигнали до над 30 милиона души в 150 страни, а в България те вече са 10 000.



 Фондация Изкуството да живееш 

Няма коментари:

Публикуване на коментар