вторник, 3 септември 2013 г.

Добрич, август и Изкуството да живееш - част 1



Курсът Изкуството да живееш - част 1 представлява комбинация от йога, дихателни техники, медитация и няколко интерактивни процеси, в които хората се научават да гледат от съвсем друг ъгъл на живота си. В този курс се преподава уникалната дихателна техника Сударшан крия, както и други интересни методи за справяне с напрежението и ежедневния стрес. Продължителността на вдишване и на издишване е показател за това колко дълго ще живеем, затова вижте впечатленията на участниците в курс Изкуството да живееш - част 1 от Добрич и побързайте да се запишете на курс Изкуството да живееш!




Георги

В курса Изкуството да живееш - част 1 беше много хубаво. Всичко беше най-добро!

Петя

Зареждащо! Невероятно! Божествено! Ще продължа!!!

Пролетина

Преживяването по време на курса Изкуството да живееш - част 1 е уникално. Чувството, че отварям нова страница в живота си сигурно се чете в очите ми. Всички моменти са запечатани в съзнанието ми, които ще са моите учители в живота. Благодаря на инструкторите на фондация Изкуството да живееш за всичко, което ни даде на 100% от себе си. 



Елка 

Имах възможността да присъствам на курса Изкуството да живееш - част 1, който се оказа едно уникално и невероятно преживяване. Цялата информация поднесена от инструкторите на фондация Изкуството да живееш и гарнирана с магнетичната и усмивка допринасяща за още по-хубаво преживяване е нещото, което винаги съм търсила в живота си до този момент. Благодаря на съдбата, че ме срещна с тези хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар