петък, 18 октомври 2013 г.

Бургас беше на курса Шри Шри Йога! А ти?

Шри Шри Йога е програма, подбрана с много грижа и любов, лека и достъпна за всеки, която постепенно увеличава издръжливостта и имунитета на организма и възстановява баланса на физиологичните процеси в тялото.

Шри Шри Йога ефективно интегрира различните пътеки на йога, обединяваща тялото, ума и дишането. Тя включва: йога позиции, дихателни техники, дълбока релаксация, медитация и лесноразбираемо знание, поднесени по забавен начин.

Тази програма на Изкуството да живееш е подходяща за начинаещи и напреднали от всички възрасти. Участниците в курса научават как да се справят със стреса и с ума си и как да презареждат тялото си с енергия.

Вижте какво споделиха с фондация Изкуството да живееш участниците в курса Шри Шри Йога от Бургас!



Тези четри дни бяха невероятни. Благодаря на Ваня, че ни информира, на инструкторката на фондация Изкуството да живееш за най-доброто преподаване и на всички за позитивизма и топлото отношение по време на курса по Шри Шри Йога на Изкуството да живееш.

Курсът по Шри Шри Йога на Изкуството да живееш беше едно много приятно преживяване за мен! Много отпускащо и релаксиращо! Благодаря за подарената положителна емоция! Благодаря и на инструкторите на фондация Изкуството да живееш.

Прекарах четири приятни вечери. Научих как да се грижа за тялото си чрез йога. Смятам да продължа с втората част на курса Шри Шри Йога с Камлеш Барвал и Изкуството да живееш, както и с йога практиките. Благодаря.

Почувствах се по-гъвкава и по-спокойна на курса Шри Шри Йога!

Няма коментари:

Публикуване на коментар