вторник, 8 октомври 2013 г.

Камлеш Барвал и Шри Шри Йога - на живо с Изкуството да живееш!

Бихме искали да споделим една много приятна изненада с всички приятели на Йогата и Изкуството да живееш!


Тази сряда, 9.10.2013, по време на редовния Сатсанг в центъра на фондация Изкуството да живееш в София (начало 18:30 часа), ще има онлайн среща с най-очарователната йога инструкторка на Изкуството да живееш - Камлеш Барвал. Тя е известна с нейната мъдрост, лекота и дълбока всеотдайност към учениците на Изкуството да живееш.

Ела и научи от първа ръка повече за курсовете на фондация Изкуството да живееш, които Камлеш Барвал ще преподава в България и задай своите въпроси лично. 
Фондация Изкуството да живееш ще бъде домакин на невероятната програма за развитие на ума, духа и тялото - Шри Шри Йога. България ще има честа да научи повече за Шри Шри Йога и фондация Изкуството да живееш от международния координатор на програмата Шри Шри Йога - Камлеш Барвал!
Камлеш Барвал е главна движеща сила при разпространяването на Шри Шри Йога част 1 и част 2 по света, които са известни с това, че пресъздадат древните принципи и практики на Йога по възможно най-автентичен и същевременно лесно усвоим начин, благодарение на Изкуството да живееш.



Знаем, че всички очакват с нетърпение курсовете на Изкуството да живееш по Шри Шри Йога в страната, както и мега курсът Шри Шри Йога в София. Утре ще имате уникалната възможност да се запознаете лице в лице с Камлеш Барвал и да получите едно малко късче от нейното знание и любов към Изкуството да живееш, за да се подготвите за Шри Шри Йога!
Очакваме Ви!

Заповядайте в центъра на фондация Изкуството да живееш в София!
Сряда, 09.10.2013 г., 18:30 ч.
кв. Белите брези, ул. Нишава, бл. 11

Няма коментари:

Публикуване на коментар